Sådan Får Du Et Matrikelnummer På En Grund

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Matrikelnummer På En Grund
Sådan Får Du Et Matrikelnummer På En Grund

Video: Sådan Får Du Et Matrikelnummer På En Grund

Video: Sådan Får Du Et Matrikelnummer På En Grund
Video: Sådan finder du skellet på din grund 2024, Marts
Anonim

Oplysninger om hver ejendom på Den Russiske Føderations territorium registreres i statens ejendomskadaster (GKN). Hvert objekt tildeles sit eget, ikke gentaget i tide og i hele Den Russiske Føderations område, statsregistrering eller matrikelnummer. Matrikelregistreringsorganer tildeler matrikelnumre. Alle grunde har matrikelnumre, uanset om deres rettighedshavere ved om det eller ej.

Sådan får du et matrikelnummer på en grund
Sådan får du et matrikelnummer på en grund

Er det nødvendigt

Pas eller et dokument, der erstatter det, titeldokument, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

En jordgrund har kun et matrikelnummer, hvis det ikke er registreret i matrikkammeret. For at få et matrikelnummer skal du således registrere din plot. Forbered en titelret. Dette kan være et certifikat for tildeling af en grund til dig på grundlag af private ejendomsrettigheder, en beslutning om at give dig en grund under lejeretten, et uddrag fra en husstandsbog, der vil blive givet til dig af den lokale administration. Hvis du ikke har noget lignende, skal du kigge efter de tilsvarende dokumenter i arkivet. I øjeblikket er udtrykket for den såkaldte "dacha-amnesti" (forenklet registrering af en grund) blevet forlænget indtil 2015. Derfor skal ethvert dokument, der bekræfter din ret til en grund, accepteres for at sætte det på statens matrikelregistrering. Lav en kopi af din titel. På portalen for offentlige tjenester i afsnittet "Fast ejendom" skal du finde ud af adressen og åbningstiden for matrikelkammeret.

Trin 2

Kadastral registrering af en grund er gratis. Desuden, hvis du er en travl person, så kan du bede nogen fra dine kære om at tackle dette problem. I dette tilfælde er dine pasdata ikke nødvendige. Ansøgeren skal komme til matrikelkontoret med sit identitetsdokument. En fuldmagt er ikke påkrævet for at registrere en grund til matrikelregistrering.

Trin 3

Udfyld en ansøgning om registrering af en grund til matrikelregistrering ved hjælp af en specialist fra matrikkammeret. Få en kvittering om, at du har forladt de relevante dokumenter og skrevet en erklæring. Det skal opbevares, indtil du modtager matrikelpaset til grundarealet.

Trin 4

Efter 20 arbejdsdage fra ansøgningsdatoen kan du komme og modtage et matrikelpas, der angiver matrikelnummeret på den grund, du har registreret.

Anbefalede: