Sådan Sælges En Bilsalgskontrakt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sælges En Bilsalgskontrakt
Sådan Sælges En Bilsalgskontrakt

Video: Sådan Sælges En Bilsalgskontrakt

Video: Sådan Sælges En Bilsalgskontrakt
Video: BilBasen: Nem guide til bilsalg - sådan præsenterer du bedst din bil 2024, Marts
Anonim

Når du køber og sælger en bil, kræves det ikke et ejendomsbevis for bilen, da bilen er løsøre. For at sælge en bil er det nødvendigt at udarbejde en liste over dokumenter og fjerne bilen fra registret.

Sådan sælges en bilsalgskontrakt
Sådan sælges en bilsalgskontrakt

Er det nødvendigt

  • -PTS med et mærke ved afregistrering
  • - pas til alle personer, der er involveret i transaktionen
  • -noteret fuldmagt fra ejeren, hvis bilen ikke sælges af ejeren
  • -en fuldmagt til købet, hvis ejeren af bilen ikke er dig, men en anden person
  • -kontrakt for salg

Instruktioner

Trin 1

Transaktioner med en bil som: leje, donation, pant, køb - salg behøver ikke at blive formaliseret med en notar, dette er ikke krævet i loven. En generel fuldmagt for den nye ejer af bilen skal noteres, hvis det er for dette, du skal sælge bilen.

Trin 2

Når du sælger en bil, skal du have en pakke med dokumenter, der overføres til den nye ejer. Hvis du ikke er ejer af bilen, har du brug for en notariseret fuldmagt fra ejeren af bilen. Det skal registreres i dit navn for at kunne anlægge sag på ejerens vegne. Efternavnet på køretøjsejeren er angivet i køretøjets titel.

Trin 3

Det er ikke kun nødvendigt at fjerne køretøjet fra registret, men også at udarbejde en købs- og salgsaftale korrekt. I det skal du angive alle de nøjagtige detaljer om sælgeren og køberen. Beskriv detaljeret emnet for kontrakten. Angiv alle bilens data, som er angivet i TCP, dens model, produktionsår, farve, alle angivne numre, fulde navn på bilens ejer. Det er bydende nødvendigt at skrive det faktiske beløb på køretøjet, det faktum at overføre penge til det, og at rettighederne og ansvaret fra det tidspunkt, hvor kontrakten underskrives, overføres til købers side. Da certifikatet - fakturaen for salg af bilen blev annulleret, skulle udarbejdelsen af købs- og salgsaftalen tages endnu mere ansvarligt.

Trin 4

I bunden af aftalen er parternes dato, antal og underskrifter anført. Kontrakten skal udfærdiges i to eksemplarer. Den ene kopi opbevares af køberen, den anden af sælgeren.

Trin 5

I PTS skulle der være et mærke fra trafikpolitiet om, at bilen blev fjernet fra registeret til salg.

Anbefalede: