Sådan Limes Ikke-vævet Vinyltapet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Limes Ikke-vævet Vinyltapet
Sådan Limes Ikke-vævet Vinyltapet

Video: Sådan Limes Ikke-vævet Vinyltapet

Video: Sådan Limes Ikke-vævet Vinyltapet
Video: как клеить виниловые обои на флизелиновой основе 2024, Marts
Anonim

Det er meget nemmere at klæbe ikke-vævet vinyltapet i ethvert rum end at bruge konventionelle papirtyper. Derudover, hvis du køber lim i høj kvalitet i butikken, der er specielt designet til denne type tapet, vil der ikke være nogen problemer med at lime dem på væggene i køkkenet eller soveværelset.

Sådan limes ikke-vævet vinyltapet
Sådan limes ikke-vævet vinyltapet

Er det nødvendigt

  • - lim;
  • - gummispatel
  • - gummirulle.

Instruktioner

Trin 1

Først skal du klargøre overfladen ved at fjerne gammelt tapet, fliser, støv og andre defekter. Vægge skal være kittede, slibede og grundede. Når primeren er tørret, kan du begynde at lime tapetet.

Trin 2

Når du limer vinyltapet på en ikke-vævet base, behøver du ikke helt belægge det med lim. Til denne type tapet skal du bare smøre væggene med lim i høj kvalitet og smøre tapetet lidt rundt om kanterne. Men når du smører vægge, er det slet ikke det værd at spare på lim. Det skal påføres temmelig tykt og smøre hver tomme af din væg, når du påfører det.

Trin 3

For en mere praktisk limpåføring er det bedst at bruge en speciel tapetrulle-model. Du har muligvis også brug for en børste til at påføre kvalitetslim på de svært tilgængelige steder på væggene og i hjørnerne af væggene. Når du har smurt kanterne af tapetarket og alle væggene, kan du begynde at lime. For at udglatte vinyltapet komfortabelt er det bedst at bruge en moderne gummirulle eller specielle gummispatler og børster.

Trin 4

Når du limer ikke-vævet tapet, påføres al lim ikke på tapetet, men på væggen, og derfor forbliver tapetarket altid tørt med dig. Derfor bliver det aldrig vådt og rive, når det limes på væggen. Fordelen ved denne metode til limning af vinyltapet er også, at hvis arket ikke lægger sig ordentligt på væggen, kan det straks fjernes omhyggeligt og limes igen uden at beskadige arkets struktur.

Anbefalede: