Sådan Tilsluttes En Pumpe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Pumpe
Sådan Tilsluttes En Pumpe

Video: Sådan Tilsluttes En Pumpe

Video: Sådan Tilsluttes En Pumpe
Video: Чистка и проверка помпы стиральной машины 2024, Marts
Anonim

I et landsted, hvor der ikke er nogen central vandforsyning, bores en brønd. Normalt er der installeret en pumpestation, der giver dig mulighed for at bruge ledningsvand, forbinde alle slags titaner, tilslutte en automatisk vaskemaskine og en opvaskemaskine. Det er vigtigt at installere og tilslutte pumpestationen korrekt, så udfører den alle funktionerne i den centrale vandforsyning.

Sådan tilsluttes en pumpe
Sådan tilsluttes en pumpe

Instruktioner

Trin 1

Installer pumpen så tæt på brønden som muligt. Installationsstedet skal have god ventilation og en positiv temperatur. Fastgør den til en stiv base, så den ikke kan bevæge sig under vibration under drift.

Trin 2

Rør skal tilsluttes metalplast. Deres indvendige diameter må ikke være mindre end pumpedysen. Installer en fodventil i sugeledningen. Hvis vandsøjlen er under 4 meter, eller din rørledning er lang, skal du bruge en sugeledning med en større diameter end pumpens indløb. For at undgå luftlommer, før indløbsvandsledningen med en let stigning i pumpens retning.

Trin 3

Brug aldrig fleksibel gummislange til rørføring. Det kan krympe under vakuum.

Trin 4

Det tilrådes at slutte elektrisk udstyr til en professionel. Hvis du selv vil tilslutte den, skal du kontrollere parametrene for strømforsyningen med dataene på pumpens typeskilt. Giv den mest pålidelige jordforbindelse muligt. Sørg for at installere sikkerhedsafbrydere. Enfasede motorer er udstyret med et termisk beskyttelsesrelæ og kan sluttes til lysnettet. Tilslut trefasede effektafbrydere justeret i henhold til de aktuelle parametre.

Trin 5

Fyld pumpehuset med vand gennem det øverste gevindhul, inden du starter. Kør ikke pumpen tør. For at beskytte mod brud er det bedre at placere en speciel enhed mod tørløb.

Trin 6

Efter at have fyldt pumpen med vand, tilsluttet det elektriske udstyr og rørledningerne, skal du justere trykket i pumpen i overensstemmelse med producentens anvisninger. Ved at justere trykket kan pumpen tændes.

Anbefalede: