Sådan Hænges Persienner På Windows

Indholdsfortegnelse:

Sådan Hænges Persienner På Windows
Sådan Hænges Persienner På Windows

Video: Sådan Hænges Persienner På Windows

Video: Sådan Hænges Persienner På Windows
Video: Sådan monterer du rullegardiner | JYSK 2024, Marts
Anonim

Persienner er lavet af stof, metal, plast, træ. Lodrette eller vandrette plader hjælper med pålidelig regulering af luft- og lysstrømme. Korrekt installation er en garanti for fejlfri og pålidelig service over lang tid.

Sådan hænges persienner på vinduer
Sådan hænges persienner på vinduer

Instruktioner

Trin 1

Installation af persienner tager ikke meget tid, men du bliver nødt til at overholde visse detaljer og tage højde for nogle nuancer. Du kan udføre installationen på tre måder: for hvert vinduesrude separat, i vinduesåbningen, overlay. Valgmulighederne afhænger af detaljerne i designet og vinduesåbningerne.

Trin 2

Vandrette, lodrette og rullegardiner har et fælles monteringsskema. Foretag først målinger efter den valgte metode. For at forhindre, at persienner, der er installeret i vinduesåbningen, rører vindueskarmen og selve åbningens sider, skal du reducere 2 cm på hver side, når du måler. Når du installerer overlay, skal du tilføje 5 cm på hver side.

Trin 3

Når du installerer persienner på et vinduesramme, er den nøjagtige størrelse af rammen grundlaget. Dernæst markerer monteringerne under overholdelse af symmetriprincippet. Fastgør beslagene til det afmærkede plan, klik fast på gesimsen. Sørg for, at de indbyggede fastgørelseselementer ikke forstyrrer funktionerne på skodder og drejemekanismer i vinduerne. Installer et ekstra beslag på siden af kontrolledningen. Fastgør alle fastgørelseselementer til væggen eller loftet med dyvler og skruer.

Trin 4

Når du har monteret skruerne, skal du hænge gesimsen på, fastgøre lameller og løbere til den. For at gøre dette skal du forbinde de lavere vægte på ydersiden og indersiden. Kontroller persiennernes funktion ved hjælp af kontrolmekanismen.

Trin 5

Det er meget sværere at installere persienner på plastvinduer. Der kræves særlig omhu og præcision såvel som færdigheder til værktøjshåndtering. Derfor er det bedre at overlade dette arbejde til fagfolk.

Anbefalede: