Sådan Syes Et Sengetæppe I Patchwork

Indholdsfortegnelse:

Sådan Syes Et Sengetæppe I Patchwork
Sådan Syes Et Sengetæppe I Patchwork

Video: Sådan Syes Et Sengetæppe I Patchwork

Video: Sådan Syes Et Sengetæppe I Patchwork
Video: Sådan syr du nemt patchwork i hånden HANNES patchwork 2024, Marts
Anonim

Den væsentligste forskel mellem den russiske patchwork-teknik og den amerikanske patchwork er brugen af kun patches, der er tilbage fra syning af andre produkter. Takket være denne teknik kan du spare en masse stof og sy mange flere genstande, for eksempel et lappetæppe sengetæppe med et farverigt ornament.

Sådan syes et sengetæppe i patchwork
Sådan syes et sengetæppe i patchwork

Instruktioner

Trin 1

Bestem størrelsen på sengetæppet og størrelsen på patchwork-firkanterne. Tegn omridset af sengetæppet på papir, og arranger farverne i den rækkefølge, du ønsker. Bemærk, at det nederste lag også har brug for stof, som du syr til toppen. Den optimale størrelse på siden af et patchworkfirkant er 10-15 cm, men afhængigt af sengetæppets størrelse kan du efter eget valg øge eller formindske patchworket.

Trin 2

Skær to stykker ud for hver firkant (stof øverst og nederst). Føj 2 cm til kvadraternes planlagte størrelse. - sømtillæg. Fold stykkerne oven på hinanden med ansigtet indad, skrivemaskine på tre sider. Sluk og sy ved den fjerde. Behandl alle firkanter på samme måde.

Trin 3

Begynd at sammenføje firkanterne med en kant-over-søm eller en simpel maskinsøm efter fejning i en afstand på 5 mm. Fra kanterne.

Anbefalede: