Sådan Spiser Du En Mandarin

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiser Du En Mandarin
Sådan Spiser Du En Mandarin

Video: Sådan Spiser Du En Mandarin

Video: Sådan Spiser Du En Mandarin
Video: Yummy cooking spider recipe - Cooking skill 2024, Marts
Anonim

Elsker du citrusfrugter og vil du gerne have din egen vindueskarmhave? Hvis ja, prøv at dyrke en mandarin.

mandariner på træet
mandariner på træet

Nødvendig

Den nemmeste måde at udbrede mandarin på er ved vaccination. Tænk derfor på forhånd på grundstammen - planten, som du vil pode en mandarinstængel til. Til disse formål er enhver citrus egnet - citron, grapefrugt, appelsin, lime. Du kan simpelthen dyrke dem fra frøet

Instruktioner

Trin 1

Når bestanden når to til tre år, kan du starte operationen. Planter er podet i perioden med saftstrøm, det vil sige om foråret og sensommeren. På dette tidspunkt adskilles barken let fra træstammen. Du kan teste dette ved at lave et lille snit lige over det sted, hvor du planlægger at plante mandarinen og se om det øverste lag let løsnes? Hvis alt er i orden, lad os komme ned til det vigtigste.

Trin 2

Et par dage før podning vandes bestanden rigeligt - dette vil forbedre saftstrømmen. På bagagerummet i scionen i en højde på 5-10 cm (bagagerummet skal være glat uden torner og knopper), først laves et tværgående og derefter et lille langsgående snit.

Trin 3

Graft er den mandarineplante, som du vil pode. Et kighul med et tyndt lag træ er skåret ud af scionen, som tidligere blev opbevaret i en plastikpose. Når du har spredt snittet på stammen, skal du indsætte øjet som i en lomme. Derefter bindes stedet med plastbånd, så der ikke kommer vand ind. Om ønsket kan havevarianter påføres over båndet.

Trin 4

Efter 2-3 uger tørrede scion petiole op og faldt af? Så du gjorde alt rigtigt.

Trin 5

En måned senere afskæres bestanden. Dette gøres i trin: først 10 cm over vaccinationen og derefter direkte over den. Du kan fjerne båndet på samme tid.

Anbefalede: