Sådan Rydder Du Op I Køkkenredskaber

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rydder Du Op I Køkkenredskaber
Sådan Rydder Du Op I Køkkenredskaber

Video: Sådan Rydder Du Op I Køkkenredskaber

Video: Sådan Rydder Du Op I Køkkenredskaber
Video: Rydde Op Sang 2024, Marts
Anonim

Tekander, potter, skeer og gafler, plader er i konstant brug. Dette betyder, at de fra tid til anden skal arrangere en grundig rengøring for at slippe af med fedtede pletter, plaque, skala.

Sådan rydder du op i køkkenredskaber
Sådan rydder du op i køkkenredskaber

Nødvendig

  • -eddikesyre 9%;
  • -salt;
  • -soda;
  • -tør sennep;
  • -vaskepulver;
  • -ammoniak.

Instruktioner

Trin 1

Brug følgende metode til at rense dine sølvtøj. Læg et stykke folie i bunden af en dyb skål. Læg sølvtøjet ovenpå, hæld 3 spiseskefulde på dem. salt og dæk med varmt vand. Efter 30 minutter tørres emnerne af med en svamp og skylles i rent vand.

Trin 2

Du kan slippe af med skalaen i tekande og gryder ved hjælp af bordeddike. Hæld i 0,5 spsk. midler i en forurenet beholder, hæld en liter vand i den og kog i 15 minutter.

Trin 3

Bagepulver hjælper med at afkalke retter. Bland det med vand i forholdet 1: 1 og påfør det på overfladen, der skal ryddes op. Efter en halv time tørres den af med en svamp, der er gennemblødt i eddike og vaskes godt.

Trin 4

Ovnen har brug for periodisk rengøring ikke mindre end opvasken. For at rydde ovnen forvarmes den først til 150 ° C. Anbring derefter en kop varmt vand på det nederste rist og en kop ammoniak på det øverste rist. Luk kabinettet, og lad det køle af. Efter et par timer tilsættes 2 tsk i beholderen med ammoniak. ethvert vaskemiddel til retter og 2 spsk. kogende vand. Skyl ovnen med den resulterende opløsning.

Trin 5

Brug sennepspulver til at rense porcelæn, glas og keramiske fade. Gnid våde produkter godt med det og skyl derefter med varmt vand.

Anbefalede: