Sådan Adskilles En Patron

Indholdsfortegnelse:

Sådan Adskilles En Patron
Sådan Adskilles En Patron

Video: Sådan Adskilles En Patron

Video: Sådan Adskilles En Patron
Video: БОШ РАЗВАЛИЛСЯ! Как ПОЛНОСТЬЮ убрать люфт патрона? Переделка редуктора шуруповёрта! 2024, Marts
Anonim

Ved hjælp af en elektrisk boremaskine kan du udføre et stort antal job, både hjemme og på arbejdspladsen. Men nogle gange kan denne uerstattelige enhed ikke fungere: den begynder at rotere i ryk, så stopper den helt med at dreje boret. Årsagerne kan være meget forskellige, men oftest opstår sådanne funktionsfejl på grund af slid på chuckens dele. For at klare den problematiske enhed skal kassetten først skilles ad.

Sådan adskilles en patron
Sådan adskilles en patron

Nødvendig

Stjerneskruetrækker, borenøgle, skruestik, pakninger med duralumin, justerbar skruenøgle, tang, hammer

Instruktioner

Trin 1

Åbn borepatronen bredt ved at dreje den mod uret set fra arbejdsenden. Fjern holderingen fra chuckakslen. Dette kan gøres med en skruetrækker og en tang. Frakobl drivhjulet og nøglen, der fastgør gearet. Fjern lejet og fjederen.

Trin 2

Skru fastgørelsesbolten, der er placeret inde i borepatronen, set fra kæberne. Brug en stjerneskruetrækker, når du gør dette. Bemærk, at skruen har en venstre gevind, så du skal skrue den med uret. Hvis skruen ikke kan fjernes første gang, skal du forsigtigt trykke på skruehovedet med en hammer og prøve at skrue den af igen.

Trin 3

Klem chuckakslen i en skruestik ved hjælp af metalskinner for sikkerheden (duralumin er egnet). Brug en justerbar skruenøgle til at skrue patronen ud (dens tråd er normal, højre).

Trin 4

Befri chuckakslen fra alle dele og fra selve chucken. Demontering er fuldført.

Trin 5

Undersøg alle chuck-dele for slid eller andre defekter. Udskift slidte dele om nødvendigt (normalt er akslen og bøsningen deformeret). Samlingen af patronen udføres i omvendt rækkefølge. Efter montering skal du kontrollere, hvor let det er at skrue chucken i. Installer boret i borepatronen, fastgør det med den specielle skruenøgle, der følger med boret, og foretag en testboring.

Anbefalede: