Pilastere I Det Indre Af En Bylejlighed

Indholdsfortegnelse:

Pilastere I Det Indre Af En Bylejlighed
Pilastere I Det Indre Af En Bylejlighed

Video: Pilastere I Det Indre Af En Bylejlighed

Video: Pilastere I Det Indre Af En Bylejlighed
Video: Установка отлива на цоколь дома | БЫСТРО и ЛЕГКО 2024, Marts
Anonim

Efterligning af søjler i en lille bylejlighed synes at være en temmelig ubrugelig dekorationsteknik, men det er først ved første øjekast.

Pilastere i det indre af en goros lejlighed
Pilastere i det indre af en goros lejlighed

Faktisk er en pilaster et vægfremspring, der ligner en søjle, der stikker ud fra muren, ofte med en base og toppet med en kapital. Denne fremspring i sektion kan være enten rektangulær eller halvcirkelformet såvel som en kompleks form som en søjle. Pilasters kan ikke kun bruges som et dekorativt element, men også til at styrke bygningskonstruktioner.

Pilastere i det indre

Naturligvis er den tidløse klassiker en ekstremt populær stil, men pilastre i et klassisk interiør vil være en meget god måde at dekorere og styrke en bue på, for at zonere et rummeligt rum samt til at udskifte vindues- og dørbeklædninger. Moderne klassikere er selvfølgelig mere lakoniske, men pilastre vil være yderst passende til stuen, soveværelset, endda køkken og badeværelse.

Men pilastre er også velegnede til andre stilarter - boho, hi-tech og andre kan vinde meget på grund af de korrekt valgte former for disse halvkolonner, deres farver og materialer. Et stort udvalg af pilasterdesign, fra ekstremt lakonisk til lunefuldt moderne, hjælper selv i en lille lejlighed ikke kun med at zonere rummet, men også skabe en original komposition.

Bemærk, at du ved hjælp af dekorative pilastre kan skjule teknisk kommunikation perfekt!

Hvilke materialer bruges til at fremstille pilastre i dag?

Ud over sten og træ, klassiske materialer til denne form for dekoration, anvendes plast i dag. Pilastere af polyurethan eller skum er nemme at installere og kan dekoreres i enhver ønsket farve. De kan også efterligne træ eller sten.

Anbefalede: