Sådan Monteres Alt I Køkkenet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Monteres Alt I Køkkenet
Sådan Monteres Alt I Køkkenet

Video: Sådan Monteres Alt I Køkkenet

Video: Sådan Monteres Alt I Køkkenet
Video: Vandhane og køkkenvask. Sådan monterer du blandingsbatteri og vask 2024, Marts
Anonim

Mange husmødre står over for mangel på plads i køkkenet. Den overflod af forskellige køkkenudstyr og andre redskaber får dig til at fantasere med muligheder for at placere alle ting i et lille rum. For at passe alt hvad du har brug for i køkkenet, skal du vælge de rigtige møbler og apparater.

Sådan monteres alt i køkkenet
Sådan monteres alt i køkkenet

Sådan udvides rummet

Alle lyse farver er i stand til visuelt at forstørre rummet. Hvis du også vælger møbler i pastelfarver, vil det virke mere pænt og ikke så voluminøst. Gennemsigtige møbler er en meget god løsning til køkkenet. Sådanne møbler virker vægtløse. Det er bedre at købe et glide- eller foldebord, dette sparer plads i et lille køkken betydeligt.

De rigtige møbler

For at passe alt, hvad du har brug for i køkkenet, skal du udstyre det med skuffer, skabe, hylder i forskellige størrelser og former eller vælge færdige muligheder for køkkensæt.

Udtrækkelig hylde. Plus her er, at du ikke behøver at åbne noget. Og hylden glider simpelthen ud, som om den udvider arbejdsområdet. På en sådan hylde kan du f.eks. Installere en brødrister eller andre husholdningsapparater. Denne type "køkkenudstyr" kan have helt forskellige størrelser, så selv en mikrobølgeovn eller en lille ovn kan passe. Med andre ord trækkes husholdningsapparater ud sammen med hylden.

Hylde med elevator. Denne type hylder vil også være meget praktisk at bruge i et lille rum i et lille køkken. Med en let bevægelse af din hånd vil hylden hæve sig og blive til et lille bord, der kan bruges som støtte til udstyr (for eksempel en mejetærsker eller en blandebatteri) og som en ekstra arbejdsflade.

Gardindøre. I nogle modeller af køkkensæt åbner måske dørene måske ikke corny, men gemmer sig i skabet. Andre er udstyret med mekanismer, der løfter døren op for at minimere det besatte rum. De mest populære er dog gardindøre, som i sig selv er meget lette og ikke rod i rummet. Bag sådanne gardiner kan du placere temmelig rummelige hylder til apparater og forskellige køkkenredskaber. På den ene side vil alt være skjult for synet, og på den anden side - altid ved hånden og ingen åbne døre til kommoder.

Indbyggede apparater

For at kunne placere ret omfangsrige udstyr i et lille køkken, f.eks. En opvaskemaskine og vaskemaskine, en ovn og en mikrobølgeovn, kan dette også gøres ganske enkelt. De største emner placeres bedst under arbejdsfladen, mens ovnen og mikrobølgeovnen kan placeres i separate nicher eller de førnævnte udtrækshylder.

Anbefalede: